Az autó, ami biztos jó választás!

Igaz, hogy csak a harmadik legkeresettebb márka idén a Volkswagen, azaz a népautó, de a lelkes rajongói tábora és a német precizitás, amivel készül, szépen segíti előre ezt a remek autómárkát, nem véletlenül a német autógyártás egyik szemefénye és nőtte ki magát a világ egyik legnagyobb vállalatának!

Ha valaki nem tudná, 12 márka tartozik a cégcsoporthoz:
 1. Volkswagen
 2. Audi
 3. SEAT
 4. Škoda
 5. Bentley
 6. Bugatti
 7. Lamborghini
 8. Porsche
 9. Ducati
 10. Volkswagen Nutzfahrzeuge
 11. Scania
 12. MAN
A mi szempontunkból, egy jó állapotban lévő 2-es Golf is lehet, ínycsiklandozó egy nő számára, ha kicsit fogékonyabb az autókra, mert tudja, milyen értékekkel bír egy VW, főleg ha még az abroncsok is frissek, és a tökéletest apadást biztosítják!

Sztori 

Most nem a márkára térnék ki és a történetére, hanem inkább a megalkotott brand hatására, amit egy rövid kis anekdotával prezentálnék!

Egyik cimborám, nagyon nagy VW fanatikus, ezért úgy fordul meg az utcán egy igényesebb darab után, mint egy jó munkásember egy bögyös szőke után.

Rengeteg mindent tud a márkáról és a saját 2-es Golfjáról is.

Barátnőjével, akivel mára már házasságot kötött, egy szerencsés véletlen, de annyira mégse véletlen folytán ismerkedett meg.

A lány stoppolt Dávid, pedig felvette.

Ugye eddig semmi különleges nincs a történetben egész addig, amíg jó pár hónappal a megismerkedés után, közölte vele a kedvese, hogy azért hozzá szállt be, mert Volkswagenje van.

Előtte 3-an álltak meg, egy Audi és 2 BMW.

Az Audi sofőrje túl veszélyes figurának tűnt, ezért inkább kihagyta a fuvarozási ajánlatot.

A két BMW-s pedig a sztereotípiák miatt lett elszalasztva, amik akkor, abban az esetben teljesen megfeleltek a valóságnak..

Sok autómárkának meg van a maga tábora, ami szép és jó, de a BMW fanatikusokról mindenkinek meg van a maga rossz véleménye, sőt sokan vállalják is azt, hogy mivel ők egy remek autóban ülnek, rájuk nem vonatkoznak a kersz szabályok!

Lilla (cimborám Dávid kedvese) tisztában volt ezekkel a dolgokkal ezért mondott le az útról, pedig egy stoppos ritkán utasít vissza segíteni próbáló autósokat, de nála ez egymás után háromszor is előfordult.

Lehet a sors keze volt a dologban, hogy így találjanak egymásra, de szerintem sokat számít az jármű is ebben a történetben, mert hiába rendelkezel nagy versenyautóval, ha emberileg elviselhetetlen vagy.

Ezért az általam javasolt autó, amihez elérhető áron hozzá tud jutni a ”földi halandó” is az nem más, mint a Volkswagen!

balintauto.hu - Minden jog fenntartva