Egy kocsi, ami sosem kop el!

Kinek mi jut eszébe, amikor meghallja az Opel márkanevet?

Nekem elsőre az a szólás, miszerint az ”Opel, sosem kop el” és a repülőgépek.
Egy kis plusz infó: Opel amit, Adam Opel lapított, mint családi vállalkozást, a kezdetekben varrógépeket, majd kerékpárokat gyártott. A családfő halála után az egyedül maradt feleség és 2 fia alakította át kicsit a céget, akik bekapcsolódtak az autógyártásba és milyen jól is tették! Hallottam egy olyan mendemondát is, miszerint a katonai repülőgép motorokat is gyártottak, hogy a világháborúban az égen is biztonsággal vegyék fel a szövetségesek elleni küzdelmet, a német légierő!
Nekem még nem volt szerencsém Opelt vezetnem, de az interneten és ismerőseimtől össze-össze kotort információk alapján műszakilag egy teljesen megbízható autóról beszélünk, aminek a vezetése közben nem kell attól tartani, hogy váratlan kényszerpihenőt kell beiktatnunk utunk során.

Nem véletlen, hiszen a jól ismert német precizitás itt is jelen van, mint a legtöbb német terméknél, árunál!

Bizonyos márkáit kérhetjük Exkluzív vagy Ultimate felszereltséggel

Exkluzív: Ez az Insignia modellnél kérhető legmagasabb szint, ami a luxus kategóriát takarja. Egy saját weboldala van ahol általunk tervezhető és utána megnézhető kívülről-belülről az autó.  

Ultimate: Néhány modellnél (X-el jelölt) ez a legmagasabb szint. Majdnem minden feláras extra megtalálható és néhány változtatás is lehetséges, mint például az üléshuzat kiválasztása, vagy az autó színe.

Nem kétség, hogy egy remek autómárkáról beszélünk, amit csak az emberi hanyagság tud tönkretenni, ezért fontos a folyamatos karbantartása a járműnek és nem győzöm hangsúlyozni a gumik állapotának fontosságát, hiszen ha nem tapad az úthoz, az árokban fog kikötni!

Új és minőségi gumit pedig már gyorsan és egyszerűen beszerezhetünk az internetről, ráadásul remek áron, hogy időnk és a pénzünk se lássa kárát!

A randi kimenetele egy Opellel

A randi kimenetele egy Opellel
Ne kanyarodjunk el azért túl messze a fő témától, mert tudom, kíváncsi vagy mit lehet elérni ezzel a márkával a női szíveknél.

Az első találkozás alkalmával, egy Opellel megjelenni jó döntés, hiszen nem a rossz minőség jut eszébe a hölgynek egy Opelről, hanem pont az ellenkezője!

Egy megfontolt, tudatos férfi benyomását fogod mutatni autóddal, akire a jövőre biztosan lehet számítani, és bármennyire is torzult a női értékrend kapcsolatok terén, de az ősi ösztönök, mint például a biztonságérzet, amit egy hím tud adni bennük el és az Opel ezt sugallja.

Már csak rajtad áll a további, hogyan beszélsz, viselkedsz partnereddel és fenn tudod-e tartani a személyeddel az érdeklődést, ne legyél túl sok, ha nincs, mit mondanod kérdezz, és ha minden jól megy, talán még haza is tudod kocsikázni választottad.

Ha az Opel adott, már csak magadat kell oda tenned!

balintauto.hu - Minden jog fenntartva